“Uitgelezen kans voor Brugge om nog eens te winnen.

Vandaag de laatste wedstrijd van speeldag 3 in Play-off 1: Anderlecht - Club Brugge. Als Brugge wint, telt het Anderlecht zo goed als zeker uit voor de titelstrijd, ondanks dat Club Brugge al meer dan 20 jaar niet kon winnen in het Astridpark. Club-Brugge won voor het laatst in 1998, het werd toen 3-2.
facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.