Vanhaezebrouck: “Saelemaekers is fenomeen aan het worden”

Alexis Saelemaekers speelde een ijzersterke topper. Van afloop haalde zijn coach het vat met wierrook boven. "Ik moet opletten, maar Saelemaekers is stilaan een fenomeen aan het worden", aldus Hein Vanhaezebrouck. De coach vreest wel dat hij zijn jongeling even moet missen met een blessure.
facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.