VIDEO: Teodorczyk kopt Anderlecht naar cruciale zege in klassieker tegen Club – Het Laatste Nieuws


Het Laatste Nieuws

VIDEO: Teodorczyk kopt Anderlecht naar cruciale zege in klassieker tegen Club
Het Laatste Nieuws
Beeldfragmenten jupiler pro league Een goal van Teodorczyk volstond vanavond om de titelstrijd nieuw leven in te blazen. Anderlecht doet weer mee in de strijd om het kampioenschap na een collectief sterke prestatie. Al kwamen de Brusselaars in het slot ...


facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.