‘Anderlecht en Club Brugge richten pijlen op Moeskroen-revelatie’ – Voetbalkrant


Voetbalkrant

'Anderlecht en Club Brugge richten pijlen op Moeskroen-revelatie'
Voetbalkrant
Moeskroen kende, in tegenstelling tot wat veel waarnemers hadden voorspeld, een rustig seizoen in de Jupiler Pro League. Dat is onder meer te danken aan enkele revelaties. Een daarvan is Taiwo Awoniyi. De sterke Nigeriaanse spits werd door Moeskroen ...


facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.