Coucke: “Hiervoor is play-off 1 uitgevonden”

Marc Coucke heeft er een geslaagd weekend opzitten. Een geslaagde open training en drie punten tegen Club Brugge. Hij glunderde dan ook na de wedstrijd, en terecht: "Hiervoor is play-off 1 uigevonden, spanning van begin tot eind."
facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.