Defour: “Ik steun Anderlecht”

Steven Defour was ook gisteren weer aanwezig in het Constant Vanden Stock Stadion om zijn ex-ploeg aan te moedigen. Woensdag verplaatst RSC Anderlecht zich naar Sclessin: "En ik zal dan ook Anderlecht steunen", liet Defour weten.
facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.