Filip Joos neemt fans van Anderlecht op de korrel: “Onbegrijpelijk en totaal … – Voetbalkrant


Voetbalkrant

Filip Joos neemt fans van Anderlecht op de korrel: "Onbegrijpelijk en totaal ...
Voetbalkrant
Weinig fraaie taferelen gisteren in het Astridpark bij de vervanging van Lior Refaelov. Toen de speler van Club Brugge op het uur achter het doel het veld verliet, werd hij flink geviseerd en bekogeld door het thuispubliek. En dat zorgde voor ...


facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.