Goed nieuws bij Anderlecht: geblesseerde sterkhouder traint weer mee – Voetbalkrant


Voetbalkrant

Goed nieuws bij Anderlecht: geblesseerde sterkhouder traint weer mee
Voetbalkrant
RSC Anderlecht genoot maandagmiddag nog na van zijn deugddoende zege tegen Club Brugge (1-0). Maandagmiddag verschenen de wisselsspelers opnieuw op het oefenveld. Morioka en co trainden in Neerpede onder de lentezon, in aanwezigheid van Henry Onyekuru ...


facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.