Kampioenenpremie van 2 miljoen euro

Dat Marc Coucke kapitaal ging pompen in RSC Anderlecht, was te verwachten. En blijkbaar talmt hij daarmee niet. Volgens sportjournalist Peter Vandenbempt beloofde de nieuwe voorzitter een kampioenenpremie van 2 miljoen euro.
facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.