Onyekuru heeft groesptraining hervat

Een opvallende aanwezige vandaag op de groepstraining bij Anderlecht: Henry Onyekuru tekende voor het eerst present sinds hij zich eind december blesseerde. Zowel Onyekuru als Anderlecht hopen dat de Nigeriaan nog kan spelen tijdens deze play-offs.
facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.