U21: Cup: Anderlecht – Club Brugge

Vanavond staat er alweer een een duel tussen RSC Anderlecht en Club Brugge op het programma, dit keer bij de U21. En geen onbelangrijk duel, het gaat namelijk over de halve finales van de Beker van België. De halve finale wordt over één wedstrijd gespeeld, de winnaar van dit duel mag de finale ook in eigen huis afwerken.
facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.