“Van Holsbeeck weg ? Geen commentaar”

Roger Vanden Stock is terug van een deugdoende vakantie en was woonde gisteren de wedstrijd tegen Club Brugge bij. Zonder Herman Van Holsbeeck maar mét Daniet Spreutels. Over het ontslag van Van Holsbeeck wou de ere-voorzitter geen commentaar kwijt. 
facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.