“We gaan nog niet euforisch worden”

RSC Anderlecht wint met 1-0 van Club Brugge en komt zo op drie punten van de leider te staan. De spelers beginnen stilaan weer een beetje te geloven in de titel. Hein Vanhaezebrouck houdt de titelboot liever nog wat af: "Zaterdag zal ik meer kunnen zeggen."
facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.