“Anderlecht is momenteel los zand. Standard pakt die tweede plek” – Het Laatste Nieuws


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!


Het Laatste Nieuws

Anderlecht is momenteel los zand. Standard pakt die tweede plek”
Het Laatste Nieuws
Wie wint het duel voor plek twee: Standard of Anderlecht? Ter info: De Rouches hebben op het veld van Charleroi genoeg aan één punt. “Anderlecht is momenteel los zand”, klinkt het bij Henk Houwaart. “Ze moeten thuis natuurlijk wel iets bewijzen tegen ...Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.