Massale vechtpartij in Anderlecht: dertigtal mensen op de vuist, vier arrestaties – Het Laatste Nieuws


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!


Het Laatste Nieuws

Massale vechtpartij in Anderlecht: dertigtal mensen op de vuist, vier arrestaties
Het Laatste Nieuws
Het Dapperheidsplein in Anderlecht werd vanavond het toneel van een heuse vechtpartij. Een dertigtal mensen gingen er met elkaar in de clinch. Uiteindelijk moest de politie optreden en de meute uit elkaar halen. “Het gevecht begon omstreeks 18 uur ...Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.