“Sta me toe het volgend seizoen iets moeilijker te maken”


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Op dit moment is het Gala van de Pro League aan de gang. Bij het binnengaan feleciteerde de voorzitter de spelers van Club Brugge met hun titel. En Marc Coucke had ook nog een boodschap voor Ruud Vormer: "Sta me toe om het volgend jaar iets moeilijker te maken."

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.