Adidas bepaalt de Anderlecht-kleuren


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Heel wat supporters zijn niet de spreken over de kleur van het nieuwe uitshirt. Zij vinden dat Anderlecht hoort te spelen in paars en wit en niet in koraalroze. Waarom speelt Anderlecht de laaste jaren in het roze, fluogroen, grijs en volgend seizoen koraalroze? Omdat Adidas dat betaalt.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.