Adzic weigert nieuw contract Rode Ster


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Luka Adzic heeft een nieuw contractvoorstel van Rode Ster Belgrado afgewezen. Volgens berichten uit Servië doet de 19-jarige flankaanvaller dit omdat hij op weg is naar Anderlecht. Ook andere buitenlandse clubs (PSV, Celtic) worden genoemd als mogelijke bestemming.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.