“Al vele honderden koraalshirts verkocht”


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Er is al heel wat te doen geweest rond de nieuwe uit-truitjes van RSC Anderlecht. nam contact op met hoofdsponsor Adidas om te vragen wat het idee is achter het koraalkleur. Het sportmerk liet meteen ook weten dat er al vele honderden koraalshirts zijn verkocht.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.