Anderlecht twijfelt over Boeckx en denkt aan andere tweede doelman


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Frank Boeckx raakt maar niet verlost van zijn hernia. Hoewel de entourage van de doelman niet panikeert, maakt Anderlecht zich wel zorgen. Kan het met Boeckx als tweede doelman aan het seizoen beginnen? Anderlecht denkt er daarom aan om een andere reservekeeper te halen en Boeckx als nummer drie aan boord te houden.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.