CLUBNIEUWS. Anderlecht twijfelt aan toekomst Boeckx, Brugge neemt officieel … – Het Nieuwsblad


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!


Het Nieuwsblad

CLUBNIEUWS. Anderlecht twijfelt aan toekomst Boeckx, Brugge neemt officieel ...
Het Nieuwsblad
Toch is Anderlecht niet kansloos, want na een mislukt avontuur bij Newcastle drie jaar geleden, kwam de speler tot de conclusie dat de Europese top te hoog gegrepen is. Samen met zijn entourage kijkt hij uit naar een topclub uit een middelgrote ...Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.