Coucke wil eind mei duidelijkheid over Sels


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Matz Sels wil graag bij Anderlecht blijven en Anderlecht wil Matz Sels houden. Marc Coucke wil de doelman liefst definitief overnemen van Newcastle en hoopt binnen dit en twee weken, wanneer de WK-voorbereiding start, duidelijkheid te hebben.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.