De pro’s en contra’s afgewogen: moet Anderlecht een inspanning doen voor … – Voetbalkrant


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!


Voetbalkrant

De pro's en contra's afgewogen: moet Anderlecht een inspanning doen voor ...
Voetbalkrant
Het seizoen van Lazar Markovic zit erop. Ook zondag gaat de Serviër niet meer in actie komen voor Anderlecht. Heeft hij in Luik zijn laatste wedstrijd voor paars-wit gespeeld? De fans zouden hem graag volgend seizoen ook in hun kleuren zien... Volledig ...Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.