Deschacht: “Wil er nog een jaartje bijdoen”


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Olivier Deschacht denkt nog niet aan stoppen en zou er graag nog een jaartje bijdoen bij RSC Anderlecht. Of de verdediger ook in de plannen voorkomt bij paars-wit voor volgend jaar, weet hij zelf nog niet: "Deze week ga ik eens praten met de trainer en misschien ook de voorzitter."

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.