Devroe haalt ook Milic naar Anderlecht


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Antonio Milic liet de training bij KV Oostende vandaag aan zich voorbij gaan. Volgens omdat hij vandaag bij RSC Anderlecht zal voorgesteld worden als nieuwe aanwinst. Milic wou tijdens de wintermercato de overstap al maken, maar dat ging op het laatste moment niet door.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.