Eupen wil twee miljoen euro voor Van Crombrugge


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Als Anderlecht er niet in slaagt om Matz Sels langer aan zich te binden, is Hendrik Van Crombrugge optie nummer één om hem te vervangen. Anderlecht is echter niet de enigde gegadigde. Meerdere Belgische topclubs denken aan de 25-jarige goalie. Eupen wil twee miljoen euro opstrijken bij een transfer.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.