Jolig bij KV Oostende, streng bij Anderlecht: hoe de tweets van Marc Coucke … – Het Laatste Nieuws


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!


Het Laatste Nieuws

Jolig bij KV Oostende, streng bij Anderlecht: hoe de tweets van Marc Coucke ...
Het Laatste Nieuws
Na de nederlaag tegen AA Gent klonk het zo: “Anderlecht speelde als zalm in blik”, en “Ben het nu wel beu de tegenstander na de match te feliciteren”. Enkele weken geleden na een nederlaag tegen Genk wees Coucke naar de mercato onder ex-sportief ...Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.