Joos en Degryse kibbelen over opvallende actie in Anderlecht-Standard … – Voetbalkrant


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!


Voetbalkrant

Joos en Degryse kibbelen over opvallende actie in Anderlecht-Standard ...
Voetbalkrant
Standard ging vorige week donderdag met 1-3 winnen op het veld van Anderlecht. In het slot van de Classico pakte linksachter Collins Fai uit met een acrobatisch nummer. Met een salto gooide de vleugelverdediger van de Rouches de bal weer in het veld.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.