Kwade Onyekuru twijfelt over toekomst bij Anderlecht


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Henry Onyekuru is erg ontgoocheld dat hij geen deel uitmaakt van de Nigeriaanse voorselectie van dertig spelers voor het WK. Dat hij zondag niet op de bank zat en niet mocht invallen, zit hij als één van de oorzaken. De spits twijfelt daarom of hij volgend seizoen nog wel voor Anderlecht wil spelen.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.