Musona eind deze week van Anderlecht?


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Knowledge Musona staat op het punt om Oostende te ruilen voor een Belgische topclub. Dat schrijft het Zuid-Afrikaanse Independent Media. De website noemt de naam van Standard, maar mogelijk gaat het om Anderlecht. "De eigenaars van Standard zijn dezelfde eigenaars die Oostende bezaten", zo klinkt het.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.