Na tegengoal nummer 8, het pijnpunt van Anderlecht geanalyseerd: “Sels speelt … – Het Laatste Nieuws


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!


Het Laatste Nieuws

Na tegengoal nummer 8, het pijnpunt van Anderlecht geanalyseerd: “Sels speelt ...
Het Laatste Nieuws
Sindsdien laat de Anderlecht-verdediging het initiatief meer aan doelman Sels, die er ook twee keer naast greep tegen Genk en Standard. “Voor het overige speelt Sels een geweldig seizoen, maar tussenkomen op zo'n lage flankvoorzetten is altijd riskant.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.