Stel persoonlijk uw vraag aan Coucke


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Op woensdag 23 mei organiseert Anderlecht een persconferentie waar voorzitter Marc Coucke zijn beleidsplan voor de komende jaren voorstelt. Ook vier supporters krijgen de kans om aanwezig te zijn en hun vraag persoonlijk aan de voorzitter te stellen.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.