Trossard en Vukovic vuren waarschuwing af richting Anderlecht … – Voetbalkrant


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!


Voetbalkrant

Trossard en Vukovic vuren waarschuwing af richting Anderlecht ...
Voetbalkrant
Indien Genk een punt pakt op het veld van Anderlecht, dan is het zeker van de barrages tegen de winnaar van play-off 2. Winst kan Genk zelfs nog naar de vierde plaats brengen. "We boekten een deugddoende overwinning tegen Charleroi en we kunnen ...

en meer »


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.