Vanhaezebrouck: “We gaan ermee stoppen”


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Gisterenavond was het Gala van de Pro League. Bij het binnengaan van de Ghelamco Arena werd Hein Vanhaezebrouck gevraagd achter een reactie op de uitlatingen van Sa Pinto. Voor Vanhaezebrouck is het echter genoeg geweest: "We gaan ermee stoppen."

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.