Coucke ontkent formeel


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

De geruchten rond Willy Sagnol en RSC Anderlecht blijven maar aanhouden. Voorzitter Marc Coucke ontkent nu formeel via zijn twitter-account dat er op geen enkel moment, contact geweest is met Sagnol. "Ik heb hem zelfs nog nooit gezien", aldus nog Coucke.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.