“Ik voelde dat Musonda er zin in had, maar plots weigerde hij om te komen”


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Charly Musonda Jr., het blijft het enigma van het Belgische voetbal. De jongeling barst van het talent, maar toch slaagt hij er maar niet in definitief door te breken. Johan Walem had al enkele nare ervaringen met de belofteninternational.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.