‘Rennes biedt tien miljoen euro voor Trebel’


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Volgens de Franse website NewsFoot24 biedt Stade Rennes tien miljoen euro om Adrien Trebel over te nemen van Anderlecht. Trebel kende een topseizoen en speler en club willen dit deze zomer verzilveren op de transfermarkt. Ook Marseille toont interesse.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.