Sagnol als opvolger Ferrera?


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Deze morgen werd het nieuws de wereld ingestuurd dat Anderlecht gesprekken voert met Willy Sagnol om Hein Vanhaezebrouck op te volgen. Anderlecht ontkende dit meteen. Maar misschien denkt Anderlecht wel aan Sagnol om iemand anders op te volgen?

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.