‘Sagnol in Brussel en dichtbij akkoord met Anderlecht’


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Hoewel Anderlecht ontkent, blijven er berichten opduiken als zou Willy Sagnol de opvolger worden van Hein Vanhaezebrouck. Volgens de Franse voetbaljournalist Manu Lonjon vertoeft Sagnol momenteel in Brussel en staat hij dichtbij een akkoord met Anderlecht.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.