Sagnol opvolger Vanhaezebrouck? Anderlecht ontkent


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

De Duitse krant Bild pakt uit met het nieuws dat Anderlecht Willy Sagnol wil aantrekken als opvolger voor Hein Vanhaezebrouck. Die zou moeten vertrekken na het mislopen van de landstitel. Tegenover Het Laatste Nieuws ontkent Anderlecht deze berichtgeving.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.