COLUMN. Anderlecht-manager Van Holsbeeck mag brommen wat hij wil … – Het Nieuwsblad

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!


Het Nieuwsblad

COLUMN. Anderlecht-manager Van Holsbeeck mag brommen wat hij wil …
Het Nieuwsblad
Na elke speeldag in de Jupiler Pro League maakt Sportwereld.be in een eigenzinnige terugblik de balans op. Onze columnisten Wim Conings en Jef Van Hoofstat vertellen elkaar wat hen is bijgebleven, het staat u volkomen vrij het met hen (on)eens te zijnTIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.