“Geen enkele speler steunt Vanhaezebrouck nog”

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Hoe moet het verder met Anderlecht? En welke rol is hierin nog weggelegd voor Hein Vanhaezebrouck. Het Laatste Nieuws kreeg een verontrustende boodschap van een ‘belangrijke speler in de kleedkamer’: “Niemand in de spelersgroep staat nog achter de coach”, zo vertelde die aan de krant.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.