VIDEO: Teodorczyk kopt Anderlecht naar cruciale zege in klassieker tegen Club – Het Laatste Nieuws

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!


Het Laatste Nieuws

VIDEO: Teodorczyk kopt Anderlecht naar cruciale zege in klassieker tegen Club
Het Laatste Nieuws
Beeldfragmenten jupiler pro league Een goal van Teodorczyk volstond vanavond om de titelstrijd nieuw leven in te blazen. Anderlecht doet weer mee in de strijd om het kampioenschap na een collectief sterke prestatie. Al kwamen de Brusselaars in het slotTIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.