DUIDELIJKE WOORDEN! “Er is maar één ploeg in Antwerpen, en dat zijn wij”

Gisteren won Royal Antwerp met 2-0 van stadsgenoot Beerschot-Wilrijk. Sinan Bolat kreeg weinig werk op te knappen. De 29-jarige doelman kijkt al uit naar de return op het Kiel.

“Beerschot heeft twee keer naar de goal getrapt, wij waren de enige ploeg die het spel maakte en hebben dan ook verdiend gewonnen”, balt Sinan Bolat zijn vuisten bij Sporza Radio. “We waren veel sterker.”

VOETBALLIEFHEBBER? PLAY-OFFS in BELGIE!! WED en KIJK LIVE naar DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

“Dat waren we verplicht naar onze supporters toe. Thuis en uit, ook toen het minder ging, ze waren er altijd voor ons. Deze zege is voor de supporters.”

“Bij de terugmatch zullen we opnieuw tonen dat er maar één ploeg in Antwerpen is, en dat zijn wij.”

Het bericht DUIDELIJKE WOORDEN! “Er is maar één ploeg in Antwerpen, en dat zijn wij” verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.