Massale vechtpartij in Anderlecht: dertigtal mensen op de vuist, vier arrestaties – Het Laatste Nieuws

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!


Het Laatste Nieuws

Massale vechtpartij in Anderlecht: dertigtal mensen op de vuist, vier arrestaties
Het Laatste Nieuws
Het Dapperheidsplein in Anderlecht werd vanavond het toneel van een heuse vechtpartij. Een dertigtal mensen gingen er met elkaar in de clinch. Uiteindelijk moest de politie optreden en de meute uit elkaar halen. “Het gevecht begon omstreeks 18 uurTIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.