“Sta me toe het volgend seizoen iets moeilijker te maken”

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Op dit moment is het Gala van de Pro League aan de gang. Bij het binnengaan feleciteerde de voorzitter de spelers van Club Brugge met hun titel. En Marc Coucke had ook nog een boodschap voor Ruud Vormer: “Sta me toe om het volgend jaar iets moeilijker te maken.”TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.