CLUBNIEUWS. Anderlecht twijfelt aan toekomst Boeckx, Brugge neemt officieel … – Het Nieuwsblad

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!


Het Nieuwsblad

CLUBNIEUWS. Anderlecht twijfelt aan toekomst Boeckx, Brugge neemt officieel …
Het Nieuwsblad
Toch is Anderlecht niet kansloos, want na een mislukt avontuur bij Newcastle drie jaar geleden, kwam de speler tot de conclusie dat de Europese top te hoog gegrepen is. Samen met zijn entourage kijkt hij uit naar een topclub uit een middelgroteTIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.