Coucke ontkent formeel

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

De geruchten rond Willy Sagnol en RSC Anderlecht blijven maar aanhouden. Voorzitter Marc Coucke ontkent nu formeel via zijn twitter-account dat er op geen enkel moment, contact geweest is met Sagnol. “Ik heb hem zelfs nog nooit gezien”, aldus nog Coucke.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.