Prachtige reactie: overgroot deel van Brugse fans snoert blauw-zwart minderheid de mond die het nodig vond om Preud’homme te jennen

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Michel Preud’homme vierde gisteren zijn officiële rentree op onze Belgische velden en dat nota bene met een bezoekje aan zijn ex-club Club Brugge. Werd hij met respect ontvangen op Jan Breydel? Toch wel, al viel er toch een zeldzame wanklank te bespeuren…TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.