Vier eersteklassers hebben interesse om voormalige smaakmaker van Waasland-Beveren terug te halen

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Er zijn nog een paar ploegen die versterking nodig hebben. Vooral de ploegen in de kelder van het klassement zijn op zoek naar – niet al te dure – transfers. In die optiek is een ex-speler van Waasland-Beveren bij verschillende clubs in beeld gekomen.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Alles over online wedden op voetbal.

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij Bookmakers Belgie.